torstai 18. heinäkuuta 2013

Kiitos tunnustuksista

Kiitän saamistani blogitunnustuksista.

Wanhan Wallankumouksen Karoliina sellaisen antoi blogilleni jo jonkin aikaa sitten.

http://www.wanhanwallankumous.net/Wanhan_Wallankumous/Tervetuloa!.html

Hän kirjoittaa blogissaan perheensä elämästä, jossa työ, harrastukset ja kaikki vapaa-aika pyörii vanhan tavaran ja rakennusperinteen asian ympärillä. Yhteistyötä ollaan vuosien varrella tehty jonkin verran ja aina kun vanhasta rakennustavarasta työmailla tulee juttua, niin suosittelen tutustumaan heidän putiikkinsa tarjontaan.

Vihreän Kamarin Tuovi kirjoitti aika kauniisti suositellessaan blogiani.

http://vihreakamari.blogspot.fi/2013/07/tunnustus-puusuutarille.html

Yhteistyömme on vasta aluillaan ja toivon sen jatkuvan. On aina mukava tässä työssä, kun saa tutustua uusiin ja innostuneisiin ihmisiin, joille rakennuksen ja rakennuspaikan historia on remonttityössä tärkeä.

Vihreä Kamari on näillä kulmakunnilla yksi vanhoista vauraista kantatiloista. Samalta rakennuspaikalta ja ainakin sen kylätieltä on omankin sukuni talonpoikaistarina tallennettu sukututkimuksen muodossa alkaen vuodesta 1520.
Sukututkimus olisi myös hieno harrastus, mutta itsellä ei järki ja kärsivällisyys siihen riittäisi.Itse en juurikaan blogeja lue, eli en pysty niitä suosittelemaan. Oman työni, remonttiharrastusteni ja blogin pitämisen lisäksi luen jonkin verran perinteisiä kirjoja, niinkuin kellonsoittajan talossa on aina luettu. Olen siinäkin mielessä etuoikeutettu, että minulla on kirjaston kirjoille kotiinkuljetus. Niitä kuljettaa kirjastontäti, joka puusuutarin kanssa arkea elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti