tiistai 20. elokuuta 2013

Tarjolla Timo- uuni

Tämänhetkisellä työmaallani olisi tarjolla Timo- pystyuuni poiskuljetusta vastaan. Uuni on sisuksiltaan ehjä ja nuohoojan tarkastama. Se on 135cm korkea ja pinnaltaan ehjä ja siisti.

Poiskuljetuksesta tekee hieman hankalaa se, että tällaiset uunit painaa ihan tuhottomasti. Poiskuljettamiseen tarvittaisiin pari- kolme riskiä miestä. Painoa sillä on ehkä sata kiloa tai yli? Uuni on lisäksi yläkerrassa ja paikka on Ypäjällä.

Sen voisi varmaan sitoa kuormansidontaliinoilla tukeviin nokkakärryihin, joilla sen kuljettaminen olisi helpompi hallita.

Porin Matti- uuneissa ulkopinta on peltiä, mutta tässä Timo- uunissa jonkinlaista sementti-kivilevyä. Luulisin sen olevan -40 tai -50 -luvulta ja aikakaudelleen tyypillisesti tuo pinta ehkä sisältää asbestia. Se ei omasta mielestäni ole iso ongelma, koska kun pinnan maalaa, niin asbestikuidutkin kyllä sitoutuvat pintaan?

Jos joku tämän uunin haluaisi noutaa, niin minulle voisi laittaa yhteystietoja tuohon sähköpostiin, joka tämän blogin alussa on. Laitan sitten tiedot eteenpäin työnantajalleni.

*****

Varattuna marraskuussa 20152 kommenttia:

  1. vähän huono "ajankohta" kun jo joulukuu.. onko vielä saatavilla? meillä samanlainen mutta sammaleen vihreä!!

    VastaaPoista
  2. Luulisin, että on saatavilla? Jos laitat minulle sähköpostilla yhteystietosi, niin välitän ne eteenpäin uunin omistajalle. Voitte sitten keskenänne jutella asiasta. puusuutari (at) gmail.com

    VastaaPoista