tiistai 2. heinäkuuta 2013

Vanhan talon hirsikorjaustöiden tekijät

Kesä etenee omalla painollaan ja kesäkauden työt siinä samalla. On tuskastuttavaa kieltäytyä hyvistä työtarjouksista ja kertoa, että ne muutamat tekijät joita tiedän ja voisin suositella on yhtä lailla työkalenteri tämän kesän osalta täynnä.

Ajattelinkin tässä kohdassa heittää kysymyksen, että jos tänne blogiini muita hirsikorjaustöiden tekijöitä eksyy, tai jos tiedätte hyvämaineisen tekijän ja lähinnä Varsinais-Suomesta, niin minulle voisi laittaa yhteystietoja sähköpostiini. En kilpaile muiden osaaja- rekisterien kanssa, mutta lisänä rikka rokassa. En myöskään halua harjoittaa työvoiman vuokrausta, joka on mielestäni kohtuullisen epämoraalista ja epäeettistä. Tässä on etusijalla rakennusperinteen asia ja säästävä korjausrakentaminen. Kerron mielelläni muista tekijöistä silloin kun itse en ehdi.

Vanhoista hirsistä rakentamani saunan työ edistyy myös ja tällä viikolla teen lattioita ja asennan ikkunoita ja ovia. Ikkunat emäntä tilasi puusepänverstaalta ja ulko-ovet tein minä itse. Eiköhän ensilöylyt heitetä elokuun alkupuolella?


Kuva saunasta viime perjantailta.3 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos tiedoista Janille! En jätä kuitenkaan tänne näkyviin muiden mainoksia, mutta pidän yhteystiedot tallessa ja suosittelen kun tilanne tulee vastaan. Suosittelemaasi tekijää on muutkin suositelleet ja hänelläkin on tämän vuoden osalta kalenteri täynnä.

    VastaaPoista